Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δείτε το νέο κάλτ προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι» (βίντεο)

Ο Βασίλης Λεβέντης επιχειρεί να δώσει μια... αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο την μεγάλη πληγή του πελατειακού κράτους.

Το σποτ είναι στα όρια του καλτ. Σ'αυτό παρουσιάζονται φίλοι της Ένωσης Κεντρώων να είναι απαισιόδοξοι για την εξέλιξη του πελατειακού κράτους, αλλά και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Την ίδια στιγμή, ο διεφθαρμένος γενικός γραμματέας κάθεται αυτάρεσκα στο γραφείο του, φωνάζοντας "δεν με κουνάει κανένας, είμαι αυτοδύναμος!"

Αυτή την απαισιοδοξία καταρρίπτει η φωνή του Βασίλη Λεβέντη, που έρχεται να... βάλει τάξη στα πράγματα και να δώσει την αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Στο ρόλο του διεφθαρμένου υπουργού, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης (για την φουκαριάρα τη μάνα μου), ο οποίος κατεβαίνει και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μήνυμα του σποτ: 

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΟΙ. Ψήφο στον Λεβέντη! Εσείς, οι φίλοι της αξιοκρατίας και της διαφάνειας πείτε όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Βάλτε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και δώστε την ευκαιρία στον Βασίλη Λεβέντη να ποινικοποιήσει το ρουσφέτι και να απομακρύνει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το πελατειακό κράτος που τους ακολουθεί.

Tags
Back to top button