Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε το κόλπο για να μην μυρίζετε σκόρδο!

Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του σκόρδου σε μόλις ένα λεπτό!

Για να μην μυρίζετε, λοιπόν, σκόρδο φάτε ένα μήλο.

Το ωμό μήλο περιέχει ένα ένζυμο το οποίο δρα ως φυσικό αποσμητικό για το συστατικό που περιέχει το σκόρδο και κάνει το στόμα σας να μυρίζει. Ακολουθήστε τη συμβουλή μας και φάτε το τζατζίκι σας άφοβα.

Πέρα από το μήλο βέβαια μπορούν να βοηθήσουν και άλλα πράγματα τα οποία ίσως έχετε πιο πρόχειρα γι’ αυτό και σας τα μεταφέρουμε.

Η ωμή μέντα, ο μαϊντανός, το γάλα, το πράσινο τσάι και ο χυμός λεμονιού μπορεί να βοηθήσουν πολύ.

Γιατί, όμως, μυρίζει το στόμα μας σκόρδο μέχρι και 24 ώρες μετά την κατανάλωσή του;

Ο λόγος είναι το αλλύλιο μεθυλοσουλφίδιο που περιέχει το οποίο μεταβολίζεται πολύ αργά με αποτέλεσμα να παραμένει μέσα στον οργανισμό μας για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την κατανάλωσή του.

Tags
Back to top button