Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το μπαγιάτικο ψωμί

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα των λέξεων μπαγιάτικο ψωμί αδιαμφισβήτητα είναι τα μπιφτέκια και οι κεφτέδες. Αυτή είναι και η πιο αναμενόμενη λύση που βρίσκει κανείς όταν έχει μπαγιάτικο ψωμί και δεν θέλει να το πετάξει.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τρεις εναλλακτικές προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε με το μπαγιάτικο ψωμί, ώστε να μην αναγκάζεστε κάθε φορά που σας περισσεύει λίγο ψωμί να τρώτε συνέχεια μπιφτέκια!

Τριμμένη φρυγανιά

Ποια καλύτερη επιλογή από το να έχετε την δική σας σπιτική φρυγανιά; Για να την φτιάξετε κόβετε το μπαγιάτικο ψωμί σε μικρές και λεπτές φέτες και τις ψήνετε για μισή ώρα στους 100 βαθμούς. Στη συνέχεια τις πολτοποιείτε στον πολυκόφτη τροφίμων και ξαναψήνετε τα θρίμματα για επιπλέον 20 λεπτά στους 120 βαθμούς. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία με το multi μέχρι να γίνουν τόσο ψιλά όσο η έτοιμη θριμματισμένη φρυγανιά.

Ατομικά πιτσάκια

Για ένα νόστιμο και γρήγορο απογευματινό ή βραδινό σνακ φτιάξτε σπιτικά πιτσάκια. Κόψτε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες, αλείψτε με κέτσαπ ή σπιτική σάλτσα ντομάτας, προσθέστε τυρί και ό,τι άλλο υλικό επιθυμείτε και ψήστε μέχρι να λιώσον τα τυριά.

Σπιτικά κρουτόν

Το παλιοκαιρισμένο ψωμί δεν αποτελεί λαχταριστή απόλαυση για κανέναν. Ωστόσο, αποτελεί την ιδανική πρώτη ύλη για να φτιάξετε σπιτικά κρουτόν. Κόψτε σε κύβους, λοιπόν, και σοτάρετε σε λιωμένο βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία. Αλατοπιπερώστε, ρίξτε και λίγη ρίγανη και τα σπιτικά κρουτόν σας είναι έτοιμα.

Tags
Back to top button