Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δήμος Βερύκιος: «Ο απατεώνας γιατρός είχε αποσπάσει 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά»

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για τον «μαϊμού» γιατρό του Κορωπίου, που συνελήφθη γιατί εξαπατούσε με τις δήθεν επιστημονικές του γνώσεις ασθενείς με καρκίνο, προχώρησε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του Alpha ο 47χρονος που μεταξύ άλλων κατηγορείται για τον θάνατο ενός ηλικιωμένου και δύο ανήλικων παιδιών, είχε εξαπατήσει μέχρι και τον Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, κατάφερε να αποσπάσει από τον γνωστό επιχειρηματία το ποσό των 55 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από αρκετά χρόνια να είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ψευτογιατρού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Tags
Back to top button