Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: «Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής»

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής, πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Υπογράμμισε ότι θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι προεκλογική περίοδος στην Τουρκία. 

Είπε επίσης ότι δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στις βραχονησίδες είπε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε. 

Από την πρώτη στιγμή ήταν απολύτως προφανές ότι ο Ερντογάν φυλάκισε τους δυο Έλληνες για να τους ανταλλάξει με τους Τούρκους στρατιωτικούς τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Έπρεπε να είχαμε φροντίσει ώστε να μην έχει γίνει σύλληψη», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καθώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και μέχρι και να γίνουν οι εκλογές οι στρατιωτικοί θα είναι γρανάζι για την πολιτική του Ερντογάν.

Αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές είπε ότι η κυβέρνηση έδωσε στον Ερντογάν το τεράστιο όπλο να πιέζει την Ελλάδα με του πρόσφυγες. 

Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση όταν το 2015 έδωσαν εντολή στο λιμενικό να σταματήσει να φρουρεί τα σύνορα και έδωσαν εξάμηνη νόμιμη άδεια παραμονής, είπε ο κ Γεωργιάδης. «Αυτό ήταν σαν προσκλητήριο», τόνισε.

Tags
Back to top button