Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Δήμαρχος Πωγωνίου για Π.Φιλιππίδη: «Ο κόσμος εδώ δεν έχει αρνητική άποψη για τον Πέτρο»

O δήμαρχος του Πωγωνίου Ιωαννίνων, Κώστας Καψάλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στο χωριό της μητέρας του.

Ακόμη ανέφερε ότι ο ηθοποιός έχει σπίτι στο χωριό το οποίο και ανακαίνισε τα προηγούμενα χρόνια.

«Έχει σπίτι εδώ, το οποίο το έχει επισκευάσει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Άνηκε στη μητέρα του. Έρχεται κάθε καλοκαίρι, μόνο το προηγούμενο δεν ήρθε» ανέφερε ο κύριος Κώστας Καψάλης, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μετακομίσει τελικά στο χωριό. Παράλληλα, σχολίασε τις καταγγελίες που ακούγονται εις βάρος του ηθοποιού.

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πολλά από αυτά μπορεί και να μην αληθεύουν. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κάποια αρνητική εικόνα για τον κύριο Φιλιππίδη. Ακούει τα γεγονότα από τα ΜΜΕ, αλλά πολλές φορές διογκώνονται και αυτά. Είναι επιφυλακτικός».

Tags
Back to top button