Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας (upd)

(Ανανέωση 9:29) Επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνεμένος στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.  

Ο Μητροπολίτης αρνούνταν να μεταβεί στο νοσοκομείο για πολλές ημέρες ωστόσο πείστηκε και το μεσημέρι της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό οξυγόνου.

Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Αρχικά ο ίδιος αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα αρνήθηκαν να προχωρήσουν οι γιατροί στη διασωλήνωσή, αλλά, όπως μεταφέρει το agriniopress.gr, τελικώς κάμφθηκε η αντίσταση.

Λίγο μετά τις 03:00 λοιπόν μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τον Ευαγγελισμό όπου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ζητά την προσευχή των πιστών

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, επισημαίνεται πως ο «Σεβασμιότατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό».

Σημειώνεται πως ο Μητροπολίτης Κοσμάς είναι γνωστός αρνητής του κορωνοϊού και από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης έχει αντιταχθεί σθεναρά στα μέτρα και τη χρήση μάσκας.
Εξετάστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου και παρά την αρχική του αντίθεση στη νοσηλεία τελικά πείστηκε να το κάνει, αλλά είχαν ήδη περάσει αρκετές ημέρες.

Tags
Back to top button