Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδεται ότι πέθανε από Έμπολα η 17χρονη Ιταλίδα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας: «Δεν ευθύνεται ο ιός Έμπολα για το θάνατο 17χρονης Ιταλίδας». Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες της Ελλάδας. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Αθήνα από τη Νάξο υψηλό πυρετό και αιμορραγικά συμπτώματα. Άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μετά από την εμφάνιση περιστατικού με θύμα 17χρονη Ιταλίδα η οποία μεταφέρθηκε εκτάκτως από τη Νάξο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας με υψηλό πυρετό. Το κορίτσι πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας που είχε μεταφερθεί. Εμφάνιζε και αιμορραγικά συμπτώματα. Η πρώτη διάγνωση στη Νάξο ήταν μηνιγγίτιδα και εξετάστηκε το ενδεχόμενο το νεαρό κορίτσι να έχει προσβληθεί από τον Έμπολα.

Ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) με ανακοίνωσή του πριν από λίγο αναφέρει ότι: «Δεν ευθύνεται ο ιός Έμπολα σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για το θάνατο 17χρονης Ιταλίδας, η οποία διακομίστηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από τη Νάξο με σοβαρή εικόνα σηψαιμίας και κατέληξε στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι συμβατά με τον ιό και οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ διερευνούν περαιτέρω το περιστατικό».

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα είναι έτοιμα αύριο Πέμπτη. Το προσωπικό στο νοσοκομείο Νάξου παίρνει ήδη προληπτική αγωγή και η αιτία θανάτου του 17χρονου κοριτσιού θα γίνει γνωστή την Πέμπτη. Προληπτική αγωγή λαμβάνει και το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας που ανησυχεί μέχρι να γίνουν γνωστά τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Οι γιατροί που αντιμετώπισαν το περιστατικό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και ο διοικητής του νοσοκομείου Ευθύμιος Γεωργόπουλος και με τους οποίους επικοινώνησε το iatropedia.gr και το newsit.gr διαψεύδουν την εκδοχή του Έμπολα και συστήνουν ψυχραιμία μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα. «Η μόνη διάγνωση που υπάρχει είναι ότι δεν πρόκειται για Έμπολα», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. «Η αιτία του θανάτου είναι υπό διερεύνηση υπό την ευθύνη του ΚΕΕΛΠΝΟ», τόνισε ακόμα.

Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι κακό τους βρήκε.

Tags
Back to top button