Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαλύθηκαν τα ψέμματα ΣΥΡΙΖΑ: «Η εφορία μου κατάσχει την πρώτη κατοικία για 15.000 ευρώ» Βίντεο

Για χρέος 15.000 ευρώ κατάσχει η εφορία την πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ., μιας συνταξιούχου, όπως εξήγησε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», η κυρία Ζάνα Μπεμπόνη, υποστήριξε ότι το χρέος της στην εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της ΔΟΥ, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί και δεν έχει σβηστεί το χρέος. Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια η συνταξιούχος, γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, ύψους 588,26 ευρώ η οποία, παρά το ότι μπαίνει σε ακατάσχετο λογαριασμό, κατάσχεται.

Αυτό είναι το οικονομικό προφίλ της συνταξιούχου, της οποίας η πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43τμ στου Γκύζη βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Να σημειωθεί ότι, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.
Πλέον, η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της, ενώ λόγω του ότι ο πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά, αγνοεί το χρόνο πραγματοποίησής του.

Η Ζάνα Μπεμπονή είναι συνταξιούχος δημοσιογράφος, μετά από 43 χρόνια εργασιακού βίου. Μιλά τέσσερις γλώσσες και είναι διερμηνέας σε δίκες μεταξύ των οποίων και για τα εξοπλιστικά.

Δείτε τι δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button