Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Διαφορετικά Θεοφάνεια και στη Λήμνο: Ο Δεσπότης βγήκε από την εκκλησία και έρανε τους πιστούς!

Παρουσία 50 πιστών τελέστηκε σήμερα το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην Μύρινα Λήμνου η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού Των Θεοφανείων και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου

Και εξωτερικά του Ναού μαζεύτηκαν αρκετά άτομα, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

 Ο αγιασμός των υδάτων έγινε μέσα σε κολυμπήθρα και αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Λήμνου βγήκε από τον Ιερό Ναό και ευλόγησε τους πιστούς ευχόμενος, να έχουν υγεία και να φύγει το κακό από την ζωή και από την κοινωνία μας.

Στο μήνυμα του δε, ανέφερε ότι σε σημείο και ώρα που δεν θα διευκρινίσει, ο ίδιος θα πάει να ρίξει από τον σημερινό αγιασμό στην θάλασσα, στο Αιγαίο μας για να αγιασθεί η φύση και τα νησιά μας!

 

Tags
Back to top button