Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

Κύριοι Πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων

Κύριοι των Δικηγορικών Συλλόγων

Κύριοι Συνταγματολόγοι

Κύριοι του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής

Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον Λαό , ασκείται από τον λαό , και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού . Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Δημοκρατίας είναι η Ελευθερία του συνέρχεσθαι , η Ισοτιμία , το δικαίωμα στη Ζωή. Βέβαια στην Ελλάδα έχουμε την αντιπροσωπευτική Δημοκρατία δια μέσου των Βουλευτών οι οποίοι θα πρέπει να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαου και όχι των λίγων .

1. Ας μιλήσουμε για την κυβερνώσα παράταξη διότι αυτή είναι αυτήν την περίοδο στην εξουσία , μη απαλλασσομένων των ευθυνών και της αντιπολίτευσης.

2. Με όχημα λοιπόν την πανδημία έχουμε αναστολή των ελευθεριών του λαού , οι οποίες απαγορεύσεις επιβάλλονται με το έτσι θέλω χωρίς την πλήρη ενημέρωση του λαού.

3. Επιβάλλονται απαγορευτικές διατάξεις λόγω του ότι με το ισχύον εκλογικό σύστημα δεν εκφράζεται η απόλυτη κυριαρχία του λαού αλλά η πλαστή λόγω του μπόνους των 50 εδρών δηλ. η δύναμις των 158 βουλευτών που έχει τώρα η Ν.Δ δεν είναι η πραγματική .

4. Είναι γνωστό ότι η ενημέρωση του λαού μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν είναι αυτή που πρέπει αλλά αυτή που θέλει η εξουσία , και μάλιστα διεθνής έρευνα έδειξε ότι από πλευράς ενημέρωσης η Ελλάδα έχει πιάσει τον πάτο .

5. Επιβάλλονται λοιπόν μέτρα τα οποία όχι μόνο στερούν ατομικές και συλλογικές ελευθερίες , αλλά είναι αντικοινωνικά ( Γονείς στερούνται τις επαφές με παιδιά και εγγόνια και αντίθετα ) οικογένειες διαλύονται λόγω των απαγορευτικών μέτρων , ήθη έθιμα καταργούνται , Θρησκευτικές Ελευθεριες καταπατούνται και πάει λέγοντας .

6. Αυτοί λοιπόν οι κύριοι που ονομάζονται βουλευτές αλλά στην ουσία είναι 158
Γαϊδούρια ξεσαμάρωτα όχι μόνο δεν φέρουν καμία αντίδραση σε όλα αυτά αλλά προσπαθούν να αποδείξουν στον λαό ότι μόνο αυτοί έχουν δίκαιο και ο λαός πρέπει να εκτελεί χωρίς διαμαρτυρία , με σκυμμένο το κεφάλι .

7. Λαμβάνονται αποφάσεις , ψηφίζονται αντιλαικά μέτρα , απαλλάσσονται είτε με βουλεύματα , είτε με Κυβερνητικές αποφάσεις άνθρωποι που αποτελούν την ΕΛΙΤ της χώρας , και μόλις υπάρξει αντίδραση με όχημα την Ίωση στερούν από τον λαό την εκδήλωση αντιδράσεων .

8. Κυβερνητικές ευθύνες με προπαγανδιστικό τρόπο ρίχνονται στον λαό λέγοντας ότι μόνο ο λαός έχει ευθύνες .

α. Δεν μεταδίδεται ο Ιός στα μέσα Μαζικής Μεταφοράς

β. Δεν μεταδίδεται ο Ιός στα Σούπερ Μάρκετ

γ. Δεν μεταδίδεται ο Ιός σε Εργασιακούς Χώρους

δ. Οι χώροι Θρησκευτικής Λατρείας αποτελούν Μολυσματικοί χώροι

ε. Όταν συναθροίζονται πάνω από δύο άτομα είτε σε σπίτι , είτε σε πάρκο , είτε οπουδήποτε αλλού αποτελούν παράπτωμα και μεταδίδουν τον Ιό .

στ. Παίρνονται τα ίδια απαγορευτικά μέτρα είτε με 800 , είτε με 1000 , είτε με 2000 , είτε με περισσότερα κρούσματα , υπάρχει τυφλή υπακοή σε ότι λέει η Ε.Ε σε ότι αφορά εμβόλια , θεραπευτική αγωγή , διεθνείς επιστημονικές μελέτες αποκόπτονται από τα Μ.Μ.Ε εφ’ όσον λένε τα αντίθετα από αυτά που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση , όλα τα Μ.Μ.Ε είναι ευθυγραμμισμένα να δείχνουν μονοθεματικά δελτία Ειδήσεων διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο περνά στον κόσμο ο φόβος του Θανάτου και διασπείρεται πανικός μεταξύ του λαού , και έτσι περνούν ότι θέλουν .

θα μπορούσα να επικαλεστώ πολλά ακόμη αλλά σταματώ εδώ και σας ρωτώ κύριοι

1. Έχουμε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία η Κοινοβουλευτική Χούντα – Τρομοκρατία ?

2. Σε ποιές ενέργειες έχετε προβεί έτσι ώστε να διαφυλάξετε έστω στο ελάχιστο τις ελευθερίες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα πρός τον λαό ?

3. Πως είναι δυνατόν να ψηφίζονται διατάξεις που απαλλάσουν των ευθυνών στελέχη που δρουν ενάντια στο Σύνταγμα και στις υποχρεώσεις έναντι του λαού?

4. Πως είναι δυνατόν να δίνουν ελευθερίες σε ανθρώπους οι οποίοι δεν ανήκουν στον λαό της χώρας ( αποφάσεις για Τουρίστες και αποκλεισμός μετακινήσεων του λαού ) ?

5. Είστε η δεν είστε θεματοφύλακες του Πολιτεύματος και του Συντάγματος της χώρας ? η είστε οι αρχές που καλύπτεται τις παραβιάσεις του Πολιτικού συστήματος ?

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ . ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ .

Tags
Back to top button