Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τι ξέβρασε το κύμα σε παραλία της Ζακύνθου (εικόνες)

Ενα τεράστιο καλαμάρι ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία Καλαμάκι στην Ζάκυνθο.


Το τεράστιο καλαμάρι δεν αποτέλεσε λεία των ψαράδων, αλλά βγήκε μόνο στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα μία γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο εκείνη την ώραν να το φωτογραφίσει.

Οσο για την τύχη του; Άγνωστο είναι εάν αποτέλεσε θαυμάσιο έδεσμα μετά.

Ένα τεράστιο καλαμάρι σχεδόν έξι κιλών, είχε ψαρέψει πριν από λίγους μήνες κι ένας Χανιώτης ψαράς. Ο Ρωμανός Γρηγοράκης ψάρεψε το επίμαχο καλαμάρι ανοιχτά στο Κουμ – Καπί και επέστρεψε στη στεριά χαρούμενος.

Όπως είπε το εκλεκτό έδεσμα έπιασε ο πατέρας του κ. Γρηγοράκη που είδε το καλαμάρι να κολυμπάει στο νερό και το χτύπησε με ένα ξύλο στο μάτια.


«Η καλύτερη ψαριά για την σημερινή μέρα» έλεγαν πατέρας και γιος που έβγαζαν φωτογραφίες με το καλαμάρι.

imerazante.gr, zarpanews.gr

Tags
Back to top button