Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δεν έχεις ιδέα! 10 ρούχα που είναι επικίνδυνα για την υγεία

Υπάρχουν ρούχα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας… Υπάρχουν άλλα που τα φοράμε, επειδή είναι «της μόδας” και ας μην μας βολεύουν… Υπάρχουν τέλος άλλα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, όπως μας κρύβουν τις ατέλειες. Τέλος, άλλα ρούχα τα φοράμε επειδή μας…βολεύουν…


Σε κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες, υπάρχει κίνδυνος για την υγεία.

Τα πολύ εφαρμοστά τζιν δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, αλλά σε καταπιέζουν ασφυκτικά.

Τα ψηλά τακούνια είναι σέξι, αλλά η μακροχρόνια χρήση τους έχει συνέπειες.

Τα νάιλον εσώρουχα είναι ασφαλώς πιο αισθησιακά, αλλά τα πιο υγιεινά είναι τα βαμβακερά.


Τα βαριά σκουλαρίκια, σαφώς εντυπωσιάζουν, αλλά μπορεί να τραυματίσουν το αυτί σας.

Οι γραβάτες και εφαρμοστά πουκάμισα αναβαθμίζουν το λουκ αλλά σας …πνίγουν.

Τα σφικτά σουτιέν σαφώς απογειώνουν τη θηλυκότητα, αλλά φέρνουν πόνους στην πλάτη.

Οι σαγιονάρες σας βολεύουν αλλά δεν στηρίζουν σωστά το πόδι.

Οι κορσέδες μπορεί να σας δείχνουν δύο νούμερα πιο κάτω, αλλά είναι ανθυγιεινοί

Κρατάτε μεγάλες τσάντες γιατί είναι βολικές, αλλά ο ώμος θα πονάει μόνιμα

Τον κατάλογο ολοκληρώνουν οι φούστες γραφείου που αποτελούν το Dress Code που σε αναγκάζει να περπατάς με τόσο μικρά βήματα που κινδυνεύεις να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις….

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

 

Tags
Back to top button