Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών σε εκτροφείο γαλοπούλας

Η Δανία ανέφερε την εμφάνιση εστίας του ιδιαίτερα παθογόνου ιού της γρίπης των πτηνών H5 σε εκτροφείο γαλοπούλας στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (OIE).

Το ξέσπασμα σε μια φάρμα 27.600 ζώων στο Σλάγκελσε ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου και επιβεβαιώθηκε την 1η Νοεμβρίου, ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός, επικαλούμενος έκθεση των δανικών αρχών.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν μπορεί να αποκλειστεί η μόλυνση του ανθρώπου με τον εξαιρετικά παθογόνο ιό της γρίπης των πτηνών, αν και η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μικρή.

Tags
Back to top button