Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δάφνη έγκλημα: Θα την κρατούσε στο κολαστήριο μέχρι να ξεψυχήσει- Θα πούλαγε το βίντεο στο «σκοτεινό» διαδίκτυο!

- Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 52χρονος θα πουλούσε τα βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο

- Τι δείχνει το γεγονός πως είχε βγάλει την μπαταρία από το κινητό της φοιτήτριας

- Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (04.05.2017) για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας

Οι υπολογιστές ήταν το αγαπημένο του χόμπι του 52χρονου βιαστή της Δάφνης και για αυτό εκεί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί. Οι 18 δίσκοι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου, είναι αυτοί που θα αποκαλύψουν τους σκοπούς του βασανιστή.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 52χρονος δεν θα έμενε στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της 20χρονης δείχνει ότι είχε σκοπό να την κρατήσει στο κολαστήριο μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει. Και γνώριζε πως χωρίς τη μπαταρία το κινητό δεν εκπέμπει κανένα σήμα, ενώ με μπαταρία, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο, το σήμα του εντοπίζεται.

Στη συνέχεια θα πουλούσε το βίντεο με το βιασμό και το θάνατό της στο darknet, μιας και από την έρευνα εντοπίζονται ίχνη περιηγήσεις στο Σκοτεινό Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει πως ο βιαστής της Δάφνης ήξερε τι έκανε... και πώς να κινηθεί όσον αφορά στους υπολογιστές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ελπίζει να μην έχει ανεβάσει εκεί υλικό από τις εξοργιστικές και αρρωστημένες πράξεις του, διότι θα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Να σημειωθεί ότι στα ελληνικά χρονικά, μόνον μια φορά έχει αποδειχτεί η χρήση του Σκοτεινού Διαδικτύου σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα: στη σύλληψη μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς.

Tags
Back to top button