Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: «Θετικές οι αγορές απέναντι στην ελληνική οικονομία μετά το Eurogroup»

Ένα ορόσημο αποτελεί η απόφαση του Eurogroup ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη υπογραμμίζοντας πως
η συμπεριφορά των αγορών απέναντι στην ελληνική οικονομία ήταν αμέσως θετική και ανέφερε ως παράδειγμα την πτώση των ελληνικών ομολόγων και την αξιολόγηση από τον Moody΄s o οποίος αναβάθμισε το αξιόχρεο του ελληνικού δημοσίου και το αξιόχρεο των τραπεζών.

Η αξιολόγηση για πρώτη φορά κλείνει χωρίς επιπλέον δημοσιονομική λιτότητα , είπε ο κΤζανακόπουλος και τόνισε πως η απαίτηση του ΔΝΤ για μέτρα καθυστέρησε την αξιολόγηση .

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την ΝΔ ότι δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και προσπαθεί να φέρει άλλα θέματα στην πολιτική ατζέντα

Πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στις κοινωνικές ομάδες τις οποίες εκπροσωπούμε ανέφερε ο κΤζανακόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button