Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: «Στο «μαύρο βιβλίο» της Δικαιοσύνης η απόφαση για Ηριάννα»

«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης»: τη δήλωση αυτή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας. «Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Στα θέματα οικονομικής πολιτικής, «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο "Κόκκινο" ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η  η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών. «Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για το χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, δεν μας ενδιαφέρει μια έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απόφαση θα παρθεί αφού κριθεί η εικόνα των ελληνικών ομολόγων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button