Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δ. Αβραμόπουλος: «Ιδανικό είναι το σενάριο της ουσιαστικής πολιτικής ολοκλήρωσης της ΕΕ»

Μήνυμα ότι «ιδανικό είναι το σενάριο της ουσιαστικής πολιτικής ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στέλνει παραμονές της 60ης επετείου των Συνθηκών της Ρώμης ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τη μετανάστευση, τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι «αν για οποιοδήποτε λόγο το σενάριο που θα επικρατήσει θα είναι μια κοινή κατεύθυνση αλλά διαφορετικές ταχύτητες, τότε για την Ελλάδα είναι μονόδρομος η θέση της στην πρώτη ταχύτητα, όσο και εάν αυτό συνεπάγεται μεγάλες προσπάθειες και ενδεχομένως θυσίες».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφερόμενος στο προσφυγικό-μεταναστευτικό είπε ότι Ευρώπη και Τουρκία πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα. «Στο πεδίο της διαχείρισης του μεταναστευτικού δεν κρίνονται οι εσωτερικές πολιτικές, αλλά, κυρίως, οι ανθρωπιστικές αρχές πάνω στις οποίες τόσο η Τουρκία όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν υποχρέωση να βασίζουν τις δημοκρατίες τους», ανέφερε ευρωπαίος επίτροπος. Ο ευρωπαίος επίτροπος άνοιξες την ομιλία του αναφερόμενος στα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη για υπογραμμίσει ότι οι δημοκρατικές αρχές και ελευθερίες είναι πιο ισχυρές από την τρομοκρατία.

Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε σήμερα ενώπιον της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, την εσωτερική ασφάλεια και τη Λευκή Βίβλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το μέλλον της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button