Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Champions League: Επεισόδια οπαδών της Τσέλσι με την αστυνομία – Φώναξαν το όνομα του Αμπράμοβιτς

Οι φίλοι της ομάδας του Λονδίνου, φώναξαν το όνομα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και πέταξαν μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων προς τους οπαδούς, με τα επεισόδια να λαμβάνουν χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης Λιλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», οι φίλοι της Τσέλσι εξέφρασαν και πάλι στη στήριξη τους προς το πρόσωπο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, στον οποίο έχουν επιβληθεί αυστηρές κυρώσεις, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Κυρώσεις που επηρεάζουν άμεσα και την Τσέλσι, για την οποία φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση η οικογένεια Ρίκετς.

 

Tags
Back to top button