Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Θετική στην έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού αλλά όχι για το εσωτερικό της χώρας

Η Βρετανία είναι θετική στα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της COVID-19 για τους πολίτες της αλλά μόνο αν αυτά ζητούνται από άλλες χώρες

'Έτσι δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός που είναι αρμόδιος για θέματα εμβολιασμού Νάντιμ Ζαχάουι.

«Διεθνώς, αν άλλες χώρες ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού, τότε νομίζω ότι είναι σωστό να το διευκολύνουμε αυτό», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

«Δεν εξετάζουμε εσωτερική χρήση διαβατηρίων εμβολιασμού, αυτό δεν είναι στα σχέδιά μας. Όπως περιέγραψε ο πρωθυπουργός, το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού σε συνδυασμό με τα ράπιντ τεστ νομίζω ότι είναι η πορεία προς το μέλλον», πρόσθεσε.

Ο Ζαχάουι συμπλήρωσε ότι η Βρετανία αναμένει αύξηση της προμήθειας εμβολίων τον ερχόμενο μήνα και σημείωσε ότι ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος να έχει χορηγηθεί η πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19 στα 32 εκατομμύρια ανθρώπους που ανήκουν στις ομάδες ύψιστης προτεραιότητας ως το τέλος Απριλίου. «Βλέπω έναν πολύ μεγαλύτερο όγκο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο --να φτάνουμε τα δεκάδες εκατομμύρια δόσεις», υπογράμμισε.

Tags
Back to top button