Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βουλιάζουν» τα νησιά: Από την Παρασκευή έως και σήμερα μπήκαν σχεδόν 500 μετανάστες

Σημαντική αύξηση του αριθμού μεταναστών και προσφύγων παρατηρήθηκε στα νησιά του βορείου Αιγαίου, από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου έως σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βοείου Αιγαίου, καταγράφηκαν οι αφίξεις συνολικά 493 ατόμων από τα οποία 305 στη Λέσβο, 29 στη Χίο και 159 στη Σάμο.

Από το πρωί σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 09:30 έχουν εντοπισθεί οι αφίξεις άλλων 149 ατόμων από τα οποία 90 στη Λέσβο, 13 στη Χίο και 46 στη Σάμο. Στο σύνολό τους δεν έχουν μεταφερθεί σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, προκειμένου να ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός τους.

Στο ίδιο διάστημα, από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της Τουρκικής Ακτοφυλακής έτσι όπως αυτά δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, αντιμετωπίσθηκαν έξη περιστατικά μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων στα νησιά από σκάφη της υπηρεσίας της. Και επαναπροωθήθηκαν στις τουρκικές ακτές συνολικά 286 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tags
Back to top button