Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Βόμβα» από την Βρετανία: Μελέτη υποστηρίζει ότι οι μάσκες συνέβαλαν στην εξάπλωση του COVID-19!

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, την οποία δημοσιεύει το BBC, διαπίστωσε ότι τα απορρίμματα μασκών αυξήθηκαν κατά 9.000% τους πρώτους επτά μήνες της πανδημίας και θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Με άλλα λόγια η πολιτική των υποχρεωτικών μασκών ακόμα και σε εμβολιασμένους αύξησε τα σκουπίδια και συνέβαλε στην διάδοση.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης τους, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι συγκεντρώθηκαν δύο εκατομμύρια μάσκες με σκουπίδια σε 11 κομητείες.

Μια κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι είναι «ζωτικής σημασίας» τα απόβλητα να απορρίπτονται σωστά.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο πιστεύουν ότι η πλαστική ρύπανση που προκαλείται από τα σκουπίδια μάσκας προσώπου μπορεί να διαρκέσει εκατοντάδες χρόνια.

Το πανεπιστήμιο καλεί τώρα την κυβέρνηση να δημιουργήσει νέες πολιτικές για την επιβολή της διάθεσης των απορριμμάτων.

 

 

Tags
Back to top button