Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βολές ΗΠΑ κατά Τουρκίας: «Το θέμα των S-400 δεν λύνεται με πονηριές»

Νέες προειδοποιήσεις προς την Τουρκία να εγκαταλείψει τους S-400 απηύθυνε σήμερα η Ουάσιγκτον.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Ντέιβιντ Σάτεφιλντ, σε δηλώσεις του προς Τούρκους δημοσιογράφους ανέφερε ότι «το ζήτημα των S-400 δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να επιλυθεί με πονηρό τρόπο.

Η λύση μπορεί να επέλθει μόνο αν η Τουρκία εγκαταλείψει τους S-400.

Oι κυρώσεις επιβλήθηκαν στην Τουρκία, επειδή διαθέτει τους S-400, όχι επειδή δεν είναι συμβατά τα συστήματα me to NATO», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σάτερφιλντ απείλησε την Τουρκία με βαρύτερες κυρώσεις σε περίπτωση που αποφασίσει να αγοράσει κι άλλα οπλικά συστήματα απο τη Ρωσία.

«Αν η Τουρκία υπογράψει νέα στρατιωτική – εμπορική συμφωνία με τη Ρωσία τα αποτελέσματα θα είναι βαριά και οι κυρώσεις θα είναι πιο βαριές από αυτές των CAATSA» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Tags
Back to top button