Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Βολές» από τον σύζυγο της Φ.Γεννηματά για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ: «Επανάληψη των θέσεων της κυβέρνησης»

Κριτική στη νέα ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής άσκησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με αφορμή την αντίδραση του κόμματος στο θέμα της καταγγελίας της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι καλύτερο από το κόμμα μου από απλή, κατά διαβολική σύμπτωση, επανάληψη των θέσεων της Κυβέρνησης της ΝΔ και μάλιστα 12 ώρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε την ευφυή έμπνευση να συμπεριλάβει στην δική του ανακοίνωση τα μέτρα που έχει λάβει η ΝΔ για το θέμα αυτό, την αυστηροποίηση δηλαδή των ποινών για βιασμούς στον νέο Ποινικό Κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση, στην ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του δικού μας κόμματος λείπει οποιαδήποτε αναφορά σε ό,τι μέτρα και προτάσεις έχει επανειλημμένα καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής για την κακοποίηση γυναικών και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα. Θέματα που και η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία έχει αναδείξει κατ' επανάληψη. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε όλοι κάτι περισσότερο. Ας μην πάει χαμένη τόση δουλειά που έκανε η Φώφη και πολλά άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά.

 

 

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο Ανδρέας Τσούνης, καλούσε το κόμμα του να προβεί σε ανακοίνωση για το θέμα γράφοντας: «Θα ήθελα να δω επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο τοποθετήσεις μεμονωμένων στελεχών. Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται και η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση».
 

 

Tags
Back to top button