Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β.Λεβέντης: Έντονη κριτική προς την κυβέρνηση για τα «Μεταλλεία»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα τηλεοπτικής εκπομπής, απηύθυνε δριμύτατη κριτική, τόσο προς τον πρωθυπουργό, όσο και την κυβέρνηση γενικότερα.

Ειδικότερα, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον της κυβέρνησης, ο κ. Λεβέντης ανέφερε:

«Μια κυβέρνηση πέφτει, όταν την προδίδουν οι βουλευτές, αλλά αυτοί, επειδή θα χάσουν και το μισθό τους, δεν θα ξανάρθουν και ποτέ στην εξουσία με αυτά που κάνουν, επομένως όσο μείνουν» και συμπλήρωσε ότι κάνουν, «όπως ο σκίουρος, όταν πάει σε ένα δέντρο, χώνει ένα νύχι στο δέντρο, να γαντζωθεί. Λογική σκίουρου έχει ο Τσίπρας».

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θέλουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, απάντησε ότι δεν τις θέλουν.

Επίσης, ο κ. Λεβέντης, σχολίασε τις σχεδιαζόμενες θέσεις εργασίας στο δημόσιο, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι δηλητηριασμένος με την πελατειακή λογική του παρελθόντος.

Tags
Back to top button