Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β.Κοντοζαμάνης: «Θα ενισχυθούν οι δομές υγείας σε τουριστικές περιοχές»

Ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης προανήγγειλε την ενίσχυση των δομών υγείας σε τουριστικές περιοχές και στην περιφέρεια ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Κοντοζαμάνης σημείωσε ότι στόχος είναι η επάρκεια της κάλυψης των υγειονομικών αναγκών οι οποίες θα είναι αυξημένες την τουριστική περίοδο.

​Αναφορικά με τα νησιά στα οποία δεν υπάρχουν αεροδρόμιο, ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε ότι θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία με αυτήν που ακολουθείται σήμερα, ανάλογα, δηλαδή, με τη σοβαρότητα των περιστατικών. 

Ο Υπουργός, υπογράμμισε ότι επιστρέφουμε σιγά - σιγά στην κανονικότητα στα νοσοκομεία και το υγειονομικό σύστημα και τόνισε ότι είχαν δεσμευθεί περισσότερες από 3.000 κλίνες στα νοσοκομεία της χώρας για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός οι οποίες επιστρέφουν στις κλινικές. 

Τέλος, σχετικά με τα κλιματιστικά στα νοσοκομεία, τόνισε πως «βλέπουμε τις οδηγίες και προσπαθούμε να κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές όπου χρειάζεται για να μην υπάρχει ταλαιπωρία στους ασθενείς, αλλά και να λειτουργούν με ασφάλεια οι κλιματισμοί».
 

Tags
Back to top button