Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β.Κικίλιας: «Έρχονται 2.5000 προσλήψεις και νέο ογκολογικό νοσοκομείο»

Την προκήρυξη 800 νέων προσλήψεων γιατρών στα νοσοκομεία, εντός της άλλης εβδομάδας, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια, 800 νέοι γιατροί δεν θα φύγουν για το εξωτερικό, καθώς η προκήρυξη αφορά σε πτυχιούχους από το 2011 και μετά.

Παράλληλα, ο υπουργός ανακοίνωσε 2.500 προσλήψεις παραϊατρικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ αλλά και τη δημιουργία νέου ογκολογικού νοσοκομείου εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος «Σωτηρία».

Ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχθηκε ότι τα νοσοκομεία μας «μετά από 10 χρόνια κρίσης έχουν ελλείψεις», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό των νοσοκομείων, χαρακτηρίζοντας τους ήρωες.

«Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη μάχη που δίνουν. Τους τιμώ για τον αγώνα τους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Εξάλλου, ο κ. Κικίλιας άσκησε δριμεία επίθεση κατά των μελών του «Ρουβίκωνα» με αφορμή την εισβολή τους στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». «Ο «Ρουβίκωνας» ήθελε να κάνει σόου στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»», είπε ο υπουργός.
 

Tags
Back to top button