Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βίντεο: Τούρκοι παρακρατικοί επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο των Ελλήνων του Ολυμπιακού και επιχείρησαν να τους κάψουν ζωντανούς!

Λίγες ώρες πριν τον τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, μέσα στη νύχτα, Τούρκοι παρακρατικοί και χούλιγκαν συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν οι Ελληνες οπαδοί του Ολυμπιακού και απείλησαν να τους κάψουν ζωντανούς!

Περίπου 200 Τούρκοι οπλισμένοι με μαχαίρια, καδρόνια και σιδερολοστούς έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο και επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που ανύποπτοι καπνιζαν (στην Πόλη απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε δημόσιους κλειστούς χώρους).

Την ώρα της επίθεσης, ήταν περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού εκτός ξενοδοχείου και ειδοποίησαν περίπου 20 ακόμα ελληνες οι οποίοι κατέβηκαν από τα δωμάτια και συγκρούσθηκαν με αναλογία 1 προς 4 με τους Τούρκους.

Ο χώρος έξω από το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και οι συγγκρούσεις επεκτάθηκαν και στον δρόμο μέχρι να επέμβει με μεγάλη καθυστέρηση η τουρκική αστυνομία και να εξαφανιστούν οι παρακρατικοί χωρίς να συλληφθεί κανένας τους.

Από ελληνικής πλευράς υπήρξαν μικροτραυματισμοί, ενώ με κηλίδες αίμα έχει βαφτεί το οδόστρωμα μπροστα στο ξενοδοχείο.

Το pronews.gr από χθες το βράδυ είχε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν επίθεση (διαβάστε σχετικά ), όπως είχαν ενημερωθεί οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Tags
Back to top button