Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βίντεο: Ρωσικό αεροσκάφος συγκρούεται με ελάφι

Ένα ελάφι χτύπησε με αεροσκάφος An-26 της ρωσικής εθνοφυλακής που τροχοδρομούσε λόγω αμέλειας κάποιου συνεργείου που έφτιαχνε περίφραξη σε αεροπορική βάση και παραλίγο να στοιχίσει ακόμα και τη ζωή ανθρώπων.. 

Το περιστατικό συνέβη τις νυχτερινές ώρες στο αεροδρόμιο Γιερμολίνο, στην περιφέρεια Καλούγκα, στην κεντρική Ρωσία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS, ευτυχώς, κανείς από το πλήρωμα του αεροσκάφους -που πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση- δεν τραυματίστηκε, αν και το αεροσκάφος υπέστη ζημιές, ευτυχώς όχι σοβαρές. 

Tags
Back to top button