Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βίντεο ντοκουμέντο: Παίρνουν παράνομους μετανάστες από τον Έβρο και γεμίζουν αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές!

Λίγες μέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία με τους επτά νεκρούς μετανάστες, όταν ο λαθροδιακινητής προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, ένα βίντεο αποδεικνύει την δράση των κυκλωμάτων, που στοιβάζουν μετανάστες σε αυτοκίνητα για να τους προωθήσουν στην ενδοχώρα.

Το αποκλειστικό βίντεο της δείχνει πως οι λαθροδιακινητές παίρνουν μετανάστες από τις παραποτάμιες περιοχές του Έβρου κοντά στη Θεσσαλονίκη, γεμίζουν ΙΧ με δεκάδες και όποιον πάρει ο χάρος!

Φυσικά τα κυκλώματα βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την παράνομη διακίνηση μεταναστών, ενώ θέτουν δε κίνδυνο και τις ζωές των μεταναστών, αλλά και ανύποπτων οδηγών.

Tags
Back to top button