![Βίντεο-ντοκουμέντο: Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει](https://pro-news.gr/images/posts/November 2021/binteo-ntokoymento-h-pali-toy-44khronoy-ipalliloy-me-ton-alvano-k.webp?65f7011c342399146bd860d6fddc0123)
Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής ληστείας σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει πως ο αδίστακτος Αλβανός ήταν αποφασισμένος για όλα.
Όπως μετέδωσε το Star, ο ληστής φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και μαύρη χειρουργική μάσκα και κρατώντας ένα στρώμα αφρολέξ, μπαίνει στο ψιλικατζίδικο, με τον υπάλληλο να τον κοιτά, ανυποψίαστος για το τι θέλει. Τότε, ο δράστης βγάζει το όπλο του και το στρέφει εναντίον του υπαλλήλου.
Ο 44χρονος σηκώνει τα χέρια του ψηλά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με το όπλο στραμμένο εναντίον του υπαλλήλου, ο αδίστακτος δράστης αρχίζει να αδειάζει το ταμείο και όπως σημειώνεται στο Star, «έχει την πληροφορίες ότι υπάρχουν κι άλλα λεφτά με αποτέλεσμα να αρχίζει να τον ρωτάει επίμονα. Τότε ο Μάριος επιχειρεί να τον αφοπλίσει δύο φορές».
Στην προσπάθειά του, να του πάρει το όπλο, αρχίζει να παλεύει σώμα με σώμα με τον δράστη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε στον δικηγόρο του, κατά τη διάρκεια της πάλης, το όπλο εκπυρσοκρότησε.