Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την μεταφορά της 18χρονης Ειρήνης στο νοσοκομείο! Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής

Μια οικογενειακή τραγωδία. Ένα ανείπωτο δράμα. Μια κοπέλα 18 ετών έχασε την ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Συγκλονίζει τη χώρα το αδιανόητο έγκλημα στην Πετρούπολη…

Έχασε τη μάχη μετά το έγκλημα στην Πετρούπολη

Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, η 18χρονη δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Κάπως έτσι γράφτηκε η τραγωδία, με τους συγγενείς της να ην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η Ειρήνη επιζούσε τις τελευταίες ημέρες χάρη στην μηχανική υποστήριξη και οι γιατροί περίμεναν το «θαύμα του εικοσιτετραώρου». Οι γιατροί, ωστόσο, έλεγαν ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη… Τελικά, στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, 03.09.2017, οι γιατροί  στην Εντατική του Θριάσιου πιστοποίησαν τον θάνατό της.

Φωτογραφία από τηλεόραση Alpha

Βίντεο ντοκουμέντο από την μεταφορά της Ειρήνης

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μετέδωσε εικόνες από την μεταφορά της Ειρήνης στο νοσοκομείο. Είναι η στιγμή που ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει φτάσει στο σπίτι όπου γράφτηκε η τραγωδία, στην Πετρούπολη και η 18χρονη μεταφέρεται με φορείο. Οι στιγμές είναι δραματικές…

Δείτε το βίντεο

Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής!

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας χρειάστηκε να δει το 18χρονο κορίτσι στην Εντατική για να πιστοποιήσει τα τραύματά του. Αν κι έχει εμπειρία 20 χρόνων, δυσκολεύεται να μιλήσει γι’ αυτό που αντίκρισε. Ο ίδιος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Να σας πω κάτι, τώρα δυσκολεύομαι να απαντήσω γιατί όντως, δεν ξέρω τι να σας πω. Νιώθω μια αμηχανία. Όταν βλέπεις ένα παιδί που ξέρεις, γιατί από την αρχή όταν το είδα, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι θα πέθαινε το παιδί αυτό. Ήταν μη αναστρέψιμη η κατάστασή του. Εντάξει, τι να πει κανείς. Ξέρω εγώ. Όταν έχεις και τρία παιδιά νομίζω ότι μεταφέρεις το πρόβλημα και σε σένα και όταν είναι και αποτέλεσμα τέτοιας συμπεριφοράς και μάλιστα από το περιβάλλον, είναι πολύ δύσκολο«.

Και συνεχίζει: «Αυτό που είναι το πιο τραγικό είναι ότι, αν πραγματικά είναι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, δηλαδή ένα παιδί μπορεί να χάσει την ζωή του από τον πατέρα του. Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι ότι η βία  όταν υπάρχει δεν είναι ποτέ ένας κεραυνός εν αιθρία. Συνήθως, στο 99% των περιπτώσεων είναι συνήθως παρούσα για μεγάλα χρονικά διαστήματα«.

Στο ζήτημα της βίαης επίθεσης του πατέρα στην 18χρονη Ειρήνη στάθηκε ακόμη περισσότερο ο ιατροδικαστής, λέγοντας: «Το παιδί κατέληξε από την βίαιη συμπεριφορά του δράστη. Πάντως ήταν αποτέλεσμα βίαιης συμπεριφοράς και όχι έκθεσης στην φωτιά, η εικόνα που είχαν οι γιατροί και που είχα κι εγώ. Και αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να τονιστεί«.

Δείτε στο βίντεο τι λέει ο ιατροδικαστής

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κατηγορία στην δικογραφία που σχηματίζει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εναντίον του πατέρα της 18χρονης για το έγκλημα στην Πετρούπολη είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπάρχει πιθανότητα όμως να κατηγορηθεί και για ενδεχόμενο δόλο. Κι αυτό γιατί με βάση τα όσα είχε καταθέσει η μητέρα της κοπέλας στις Αρχές, μόλις ήρθε από την Κέρκυρα, είναι ότι πολλές φορές στο παρελθόν τους είχε απειλήσει. Τόσο την ίδια, όσο και το κορίτσι. Συγκεκριμένα ότι θα τις κάψει, ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι ή ότι θα τις σκοτώσει.

Σύμφωνα με την μητέρα, αυτό ήταν που την ανάγκασε να πάρει το μικρό παιδί και να φύγουν στην Κέρκυρα.

Πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τον άνδρα για να διαπιστώσουν εάν έβαλε την φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του. Από εδώ και στο εξής, αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έγκλημα στην Πετρούπολη

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου, το Θριάσιο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν η άτυχη κοπέλα, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “Θριάσιο”, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της νεαρής Ε.Κ. η οποία μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Λατσείου», κατέληξε σήμερα 03/09/17 και ώρα 10:20 π.μ. Η αιτία θανάτου διερευνάται από την ιατροδικαστική υπηρεσία«.

Tags
Back to top button