Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο: Ξυλοδαρμό σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό – Πετούσαν στον αέρα μεταλλικά τραπέζια

Καρέκλες και τραπέζια πέταγαν στον αέρα οι εμπλεκόμενοι στον άγριο καυγά που ξέσπασε σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό όπου μάλιστα τραυματίστηκαν 3 άνθρωποι.

Σοβαρό επεισόδιο ξέσπασε σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό το βράδυ του Σαββάτου (21.09.24) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι της πόλης και ένας 16χρονος. Στον καυγά συμμετείχαν περίπου δέκα άτομα όταν ξαφνικά υπήρξε αναστάτωση κι άρχισαν να εκσφενδονίζονται καρέκλες και μεταλλικά τραπέζια.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής άγνωστοι αφαίρεσαν από τον έναν αντιδήμαρχο την αλυσίδα με χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό του. Το άγριο ξύλο ξέσπασε για άγνωστη αιτία, μέχρι στιγμής. 

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η στιγμή που ξεκίνησε το σκηνικό, με τον κόσμο αρχικά να χορεύει και στη συνέχεια να «σπάει» τον κύκλο και να τρέχει να γλιτώσει από τα αιωρούμενα αντικείμενα.

Ο 16χρονος δέχτηκε γροθιά πρόσωπο μεταφέρθηκε και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν και στους δύο άλλους τραυματίες.

Μετά από αυτή την ένταση κάποιοι από τους τραυματίες πήγαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τι είπε στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού

«Βγήκα από το νοσοκομείο πριν δύο ώρες. Είμαι χάλια, με χτύπησαν στο χέρι, έφαγα όλες τις καρεκλιές και με χτυπούσαν με τα τραπέζια. Όλα ξεκίνησαν όταν εκεί που καθόμουν παρατήρησα ότι κάποιοι τσακωνοντουσαν μεταξύ τους εκεί στο γλέντι που είχαμε», τονίζει στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Λάμπης Τσιρακίδης.

«Όπως ήταν φυσικό εμείς οι άνθρωποι του δήμου πήγαμε να δούμε τι γίνεται και να τους χωρίσουμε. Με το που με είδαν να πλησιάζω και ξαφνικά ερχόντουσαν όλοι αυτοί προς τα πάνω σε μένα και τον άλλο αντιδημαρχο . Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες», επισημαίνει.

«Δεν έβλεπα πόσα άτομα ήταν αυτοί που με χτυπούσαν γιατί είχα βάλει το χέρι μου μπροστά και μόνο έτρωγα ξυλο. Ο άλλος αντιδημαρχος είναι καλύτερα, έφαγε μόνο ένα τραπέζι στο κεφάλι και άνοιξε το σημείο όλο πίσω από το αυτί του και γέμισε αίματα, αλλά είναι καλύτερα τώρα. Εγώ έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, η πλάτη μου είναι μέσα στους μωλωπες και είχα υψηλούς παλμούς επομένως έπρεπε να με δει και καρδιολογος», αναφέρει.

Tags
Back to top button