Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bill Gates: Η λύση για τη φτώχεια είναι οι κότες! (εικόνες)

Τι θα έκανε ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates αν έπρεπε να ζήσει μόνο με 2 δολάρια τη μέρα; Μάλλον, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα!

Ο Bill Gates μπορεί να διαθέτει αμύθητη περιουσία, ωστόσο ξεχωρίζει κάθε φορά με τις απόψεις του και το φιλανθρωπικό του έργο. Έχει γυρίσει αρκετές χώρες που υποφέρουν από φτώχεια και μάλλον δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για ν΄ απαντήσει στην ερώτηση: «Πως θα μπορούσες να ζήσεις με 2 δολάρια την ημέρα;»

Η απάντηση που ήρθε ήταν απλή και τεκμηριωμένη. Η λύση είναι μία: Οι κότες.

«Η φτώχεια είναι διαφορετική σε κάθε χώρα, ωστόσο μέσα από το φιλανθρωπικό μου έργο, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει από τις κότες. Έχω μάθει πολλά γύρω από αυτά τα πτηνά. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι αν κάποιος ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες μεγάλης φτώχειας καλό είναι να έχει κότες».

Το σκεπτικό του απλό. Ένας ιδιοκτήτης 8-10 κοτών μπορεί να δημιουργήσει κοτέτσι με 40 νεογνά. Αν πουλήσει 5 δολάρια την κάθε κότα μπορεί να βγάλει ακόμα και 1000 δολάρια τον χρόνο. Φυσικά, τα αυγά και το κρέας της είναι θρεπτικά και μπορούν να ζήσουν μία οικογένεια.

Tags
Back to top button