Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Bild: Τσίπρας, Μακρόν, Λεπέν και Τραμπ ζηλεύουν της ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας

Αυτοί που βλέπουν με μισό μάτι την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο Εμανουέλ Μακρόν, η Μαρίν Λεπέν και ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Το χθεσινό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Bild» απεικονίζει στην ιστοσελίδα της τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον ανεξάρτητο υποψήφιο και πρώην υπουργό Οικονομίας επί Ολάντ, την σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς και τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ με το σχόλιο ότι αυτοί ζηλεύουν το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας.

«Αυτό το σήμα προέλευσης «Made in Germany» φoβίζει τον κόσμο», γράφει η εφημερίδα «Bild» προσθέτοντας πως η ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας και η κυριαρχία της στην παγκόσμια αγορά προκαλεί την οργή των άλλων οικονομικών δυνάμεων.

Για την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, ο Ντόναλντ Τραμπ , ο Αλέξης Τσίπρας και λοιποί δημιουργούν ένα κλίμα κατά της γερμανικής οικονομίας.

Tags
Back to top button