Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Bild: Καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα ετοιμάζει η Μέρκελ

«Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ προτίθεται να εναρμονίσει τα υφιστάμενα μέτρα για τον κορονοϊό σε ομοσπονδιακό επίπεδο σε μια πρόωρη διάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων την επόμενη εβδομάδα, πιθανόν στις 20 Ιανουαρίου».

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι περιορισμοί των επαφών και το κλείσιμο σχολείων και παιδικών σταθμών. O λόγος είναι ο φόβος της εξάπλωσης της μετάλλαξης Β117 του κορονοϊού, αναφέρει η εφημερίδα «Bild» στο αυριανό της φύλλο, επικαλούμενη δικές της πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα, «υπό εξέταση είναι και απαγορεύσεις κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής κυκλοφορίας των τοπικών και υπεραστικών μέσων μαζικής μεταφοράς. Αυτό όμως δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Το υπουργείο Μεταφορών ήδη εξετάζει τις συνέπειες που θα έχει ένα πλήρες κλείσιμο της χώρας για την κινητικότητα και την εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ μελετάται το πώς θα διασφαλιστεί η τροφοδοσία του πληθυσμού».

Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) υπουργός Μεταφορών Αντρέας Σόιερ δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Tags
Back to top button