Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βιέννη: Μεθυσμένος ληστής μπήκε γυμνός σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψε μετρητά και ένα ρολόι

 Μία ασυνήθιστη κλοπή διέπραξε σε ξενοδοχείο στη Βιέννη ένας άδρας. Μπήκε γυμνός σε ένα δωμάτιο, από το παράθυρο, και έκλεψε ένα ρολόι και μετρητά. Στη συνέχεια, τον είδαν στο λόμπι ενώ μετά κατέληξε στην οροφή του ξενοδοχείου.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες και ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουν όμως, ο δράστης είχε επιστρέψει στο δωμάτιό του και η αστυνομία τον συνέλαβε.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με το Associated Press.

Tags
Back to top button