Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βία ανηλίκων: Ξυλοκοπήθηκε ιδιοκτήτης καταστήματος από κατηγορούμενους για ληστεία

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τα δύο θύματα και αφού τους απείλησαν λεκτικά, προκειμένου να τους αφαιρέσουν χρηματικά ποσά, κατάφεραν να αφαιρέσουν ρολόι (smartwatch) και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» που εκτελούσαν περιπολία, εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν.

Σε ένα άλλο περιστατικό επίσης χθες το βράδυ στο Ίλιον αυτή την φορά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ανήλικοι, 14, και 15 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία από «mini market», ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, από κοινού με τους συνεργούς τους, εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο, πράξη που έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έσπευσε να το αποτρέψει.

Προκειμένου να διαφύγουν χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ιδιοκτήτη. Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο εκ των εμπλεκομένων και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Tags
Back to top button