Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

BBC:Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το BBC, ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα στον πλανήτη τίμησε τον «Black History Month» για τη Μεγάλη Βρετανία, με ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχικά το εν λόγω αφιέρωμα περνά από την αρχή τη ζωή του «Greek Freak» και το πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, ζώντας μέσα στην φτώχεια, αλλά και το πόσο δεμένος έμεινε με την οικογένειά του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν πρωταθλητή, ακτιβιστή και έναν από τους πιο κυρίαρχους παίκτες της γενιάς του, ο «Greek Freak» είναι εξίσου μεγάλος σταρ στο γήπεδο όσο και εκτός».

Ακόμα, στέκεται και στην πολιτική του δράση όσον αφορά τη βία κατά των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, θυμίζοντας ένα μέρος από τον λόγο που είχε βγάλει τον Ιούνιο του 2020 όταν είχε βρεθεί στην πορεία για το «Black Lives Mattters» στο Μιλγουόκι, αναφέροντας: «Θέλουμε αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό θα  κάνω πορεία μαζί σας».

Τέλος, στέκεται και στο φιλανθρωπικό του έργο πίσω στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πως «το 2019, εκτός σεζόν, ο Γιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Έχουμε ακόμα πολλά χρόνια για τον Γιάννη, μόλις στα 26 είναι τρομακτικό αυτό που έχει ήδη επιτύχει και τι θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτύχει στο μέλλον. Στο γήπεδο και εκτός αυτού, ο Greek Freak γίνεται σιγά σιγά είδωλο».

Tags
Back to top button