Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος για Κασσελάκη: Ξεπερνά τον Μητσοτάκη σε επικοινωνία, αλλά πρέπει να πει πού θέλει να πάει το κόμμα και τη χώρα

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ίδρυσε νέο κόμμα. Ήρθε νέος, λαμπερός και επικοινωνιακός και θα μπορούσε να ιδρύσει νέο κόμμα, αλλά δεν το έκανε. Την  θέλει την Αριστερά ή την Κεντροαριστερα; Δεν πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης;» είπε ο κ. Βαρεμένος.

Βλέπω τα πράγματα με ψυχραιμία και προσπαθώ να τα βλέπω από απόσταση, ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές της Κυριακής.

«Ζούμε σε μια εποχή που έχει αντικατασταθεί η πολιτική από την επικοινωνία κι αυτό το έκανε ο Μητσοτάκης, αντικατέστησε την πολιτική με την επικοινωνία» είπε και πρόσθεσε ότι η εντύπωση που υπάρχει στον κόσμο είναι ότι μπορεί ο Κασσελάκης να κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Ποιος είναι ο νεαρός πίσω από τον Κασσελάκη που του έκλεισε το μάτι και έγινε viral;

 

Μιλώντας για την κατάσταση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το κόμμα είναι σε μεταίχμιο ο ΣΥΡΙΖΑ, «θα δούμε πώς θα πορευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης».

Και σημείωσε: «Έχω τρελαθεί, όχι μόνο εγώ. Περισσότερο συγκλονίστηκα με το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου. Στον κόσμο υπάρχει μια λατρεία για το άγνωστο, για έναν άφθαρτο. Πώς μπορείς όμως να είσαι άφθαρτος σε μια χώρα σαν την Ελλάδα και να βγεις αβρόχοις ποσί;».

Ο κ. Βαρεμένος συνέχισε λέγοντας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ίδρυσε νέο κόμμα. Ήρθε νέος, λαμπερός και επικοινωνιακός και θα μπορούσε να ιδρύσει νέο κόμμα, αλλά δεν το έκανε. Την  θέλει την Αριστερά ή την Κεντροαριστερα; Δεν πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης;».

Και κατέληξε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεπερνάει σε επικοινωνία τον Μητσοτάκη, αλλά δεν τελείωσε το έργο, πρέπει να συζητήσουμε, να πει θέλω να πάω εκεί τη χώρα».

Tags
Back to top button