Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βαγδάτη: Δέκα ρουκέτες έπεσαν στην αεροπορική βάση Μπαλάντ

Σύμφωνα με αραβικό δημοσίευμα, δέκα ρουκέτες έπεσαν στην αεροπορική βάση Μπαλάντ, βόρεια της Βαγδάτης, στην οποία εργάζονται Αμερικανοί εργολάβοι.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia που επικαλείται το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, στη βάση δεν υπήρχαν Αμερικανοί στρατιώτες, αλλά ούτε και του Διεθνούς Συνασπισμού.

«Υπάρχουν Αμερικανοί εργολάβοι που εργάζονται για μια μικρή αμερικανική εταιρεία», ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Jessica McNulty.

«Δεν υπάρχουν αμερικανικές ή διεθνείς δυνάμεις στη βάση», σημειώνοντας ότι από την επίθεση δεν υπήρξαν θύματα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για άτομα ή ομάδα που έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

 

Tags
Back to top button