Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Μεϊμαράκης: Συναντήθηκε με Κύπριους ευρωβουλευτές - Συζήτησαν για την τουρκική προκλητικότητα

Ο ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είχε σήμερα συνάντηση με Κύπριου ευρωβουλευτές, όπου και συζήτησαν για την τουρκική προκλητικότητα. 

Mε τους ευρωβουλευτές της Κύπρου στο ΕΛΚ, Λευτέρη Χριστοφόρου και Λουκά Φουρλά, συναντήθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για εισαγωγή από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα απέναντι στην Ευρώπη με την κλιμακούμενη επιθετικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κεντρικό θέμα συζήτησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποτέλεσε ο από κοινού συντονισμός δράσεων, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει ενεργό και δυναμικό ρόλο στην αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς της Κυβέρνησης Ερντογάν ώστε να προασπίσει τα Ευρωπαϊκά της σύνορα.

Η συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ της Ελληνικής και Κυπριακής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι συνεχής, ιδιαίτερα όταν απειλούνται πάγια εθνικά συμφέροντα, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Tags
Back to top button