Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Β. Λύκος: Ριζική ανατοποθέτηση της παγκόσμιας οικονομίας (Βίντεο)

Η Ελλάδα, όπως λέει ο κ. Λύκος, δείχνει να πορεύεται χωρίς ευελιξία και κυρίως χωρίς εθνική στρατηγική

Ο Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Βασίλης Λύκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για το πώς η ενεργειακή κρίση, η πανδημία, ο πόλεμος και η κρίση στις εφοδιαστικές αλυσίδες, ανατοποθετούν την παγκόσμια οικονομία, μεταφέροντας σταδιακά την ισχύ από το χρηματοπιστωτικό σύστημα, στο παραγωγικό και ειδικά στο χώρο της ενέργειας και των «σπάνιων γαιών», σημειώνοντας το πώς η Ε.Ε. δείχνει να χάνει το «τρένο» αυτής της αλλαγής, η Κίνα να ενδυναμώνεται περαιτέρω και οι ΗΠΑ να έχουν επιδοθεί σε μια κούρσα ταχύτητας για να αναχαιτίσουν την άνοδο των χωρών της Ασίας.

Τι σημαίνει η βύθιση του ''Moskva'' σε στρατιωτικό-τεχνικό επίπεδο και ποια η γεωπολιτική διάσταση (Εικόνες & Βίντεο)

Σε αυτό περιβάλλον η Ελλάδα, όπως λέει ο κ. Λύκος, δείχνει να πορεύεται χωρίς ευελιξία και κυρίως χωρίς εθνική στρατηγική, πάνω στους κρίσιμους πόρους της και τον αναγκαίο για την αξιοποίηση τους δημόσιο χαρακτήρα που αυτοί θα έπρεπε να έχουν.

 

Tags
Back to top button