Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Λεβέντης: «Η Τουρκία παίζει με την Ελλάδα - Έχει γίνει στην περιοχή νταβατζής»

«Η Τουρκία παίζει με την Ελλάδα και εμείς συνεχώς θα υποχωρούμε. Θα έχουμε συνεχή Ίμια» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

«Ο Τούρκος δεν υπολογίζει τίποτα. Ο Τούρκος έχει γίνει στην περιοχή νταβατζής. Διεκδικεί ρόλο ηγετικό» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σχετικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι «θεωρώ ότι είναι χαμένο το θέμα. Οι Αμερικανοί είναι κάθετοι ότι έχει τελειώσει. Απογοητεύθηκα από τη χθεσινή μου συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη, ο οποίος επέμενε ότι από το 2008 έχουμε δεχθεί. Με ρώτησε γιατί δεν αντέδρασε τότε ο λαός».

 

Tags
Back to top button