Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Κικίλιας: «Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το σχέδιο αεροδιακομιδών μεταξύ νησιών και νοσοκομείων αναφοράς της ενδοχώρας»

O υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προανήγγειλε, πως την Πέμπτη θα ανακοινωθεί επίσημα το σχέδιο αεροδιακομιδών και διακομιδών με πλωτά σκάφη τα νησιά, testing και στήριξη των δομών υγείας (Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία) για την δημιουργία δικτύου με τα νοσοκομεία αναφοράς της ενδοχώρας.

Όπως ο υπουργός τόνισε σε ομιλία του, χρειάζεται λελογισμένη συμπεριφορά από όλους μας, να είμαστε συνεπείς και να προασπίζουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και το Brand name της Ελλάδας στο τουρισμό.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε επίσης, ότι αν μπορούσε να δώσει μια συμβουλή, θα ήταν να μην εφησυχάζουμε αλλά να μην νιώθουμε ούτε σε έκτακτη ανάγκη. Με κοινή λογική να αυτο-προστατευόμαστε. Και από την άλλη πλευρά, περιμένει από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγχουν αν τηρούνται οι κανόνες παντού όπου επιβάλλεται.

«Διότι είναι μη ισότιμο να να πειθαρχούν εννέα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να μην πειθαρχεί ένα», τόνισε χαρακτηριστικά και ζήτησε να προσέξουμε ώστε να χαρούμε το καλοκαίρι και να πάει καλά ο τουρισμός.

Tags
Back to top button