Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Κικίλιας: «Οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία»

Να σταματήσει τα παιχνίδια και να αναλάβει τις ευθύνες της καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης  Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι  «Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του κοροϊδεύουν τους πάντες».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες. Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλήσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι' αυτό δεν τους πιστεύει, πλέον, κανείς.
 
Ιδιαίτερα, ο κ. Σκουρλέτης διαστρεβλώνει με ωμό τρόπο την πραγματικότητα και συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας. Η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση συνολικά, για το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι οφείλουν τώρα να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί προέχει η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας.
 
Η Κυβέρνηση ας βρει τη στοιχειώδη δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει για να λυθεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα
».

Tags
Back to top button