Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Κικίλιας: «Ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις, μειώσεις φόρων, περικοπές δαπανών και νέες δουλειές για τους Έλληνες», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνει πως «είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε», συμπληρώνοντας ότι η δύναμη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία.

Αναφορικά με την επερχόμενη ΔΕΘ υποστηρίζει πως είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Απαντώντας στο αν η μη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας αποτελεί «αριστερό» αντίβαρο, υπογραμμίζει πως «κανένα αντίβαρο δε μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά μόνο νέα βάρη στην ελληνική κοινωνία». Στο ίδιο πλαίσιο, χαρακτηρίζει «οπορτουνιστικές» τις επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίες, όπως λέει, έχουν ως μόνη πυξίδα την παραμονή στην εξουσία.

«Οι Έλληνες πλήρωσαν – όσοι μπόρεσαν- την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και ετοιμάζονται ήδη για την δεύτερη, ενώ στον λογαριασμό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του 2017 έχουν ήδη προστεθεί οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, ο ΕΦΚΑ και o ΕΝΦΙΑ», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button