Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτός είναι ο “μάγειρας” πίσω από την συνάντηση Μπάιντεν -Πούτιν

Η συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη σε βίλα του 18ου αιώνα σε λίγες ημέρες, προετοιμάστηκε από τον διευθυντή της CIA William Burns, ο οποίος υποστηρίζει την επιστροφή στη συγκράτηση της Μόσχας, όπως και στον Ψυχρό Πόλεμο.

Αυτό τουλάχιστον έχει αναφερθεί από το αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Time χθες Παρασκευή 11 Ιουνίου.

“Ενώ ο Μπάιντεν σκοπεύει να μιλήσει σκληρά στη Γενεύη, ο στόχος του είναι να μειώσει τις εντάσεις και να παρέχει προβλεψιμότητα και στις δύο πλευρές, περιορίζοντας τον περιπετειώδη Πούτιν” αναφέρεται στο άρθρο.

“Μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Μπάιντεν πραγματοποιήθηκε κατά την καθημερινή ενημέρωσή του, σύμφωνα με τρεις ανώτερους αξιωματούχους της διοίκησης. Η κορυφαία προσωπικότητα ήταν ο διευθυντής της CIA, William Burns, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, ο οποίος εργάστηκε για τον υπουργό Εξωτερικών James Baker κατά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ", αναφέρει το περιοδικό.

Σημειώστε ότι το άρθρο στο αμερικανικό περιοδικό συνοδεύεται από μια εικόνα εξωφύλλου του Μπάιντεν με γυαλιά ηλίου, η οποία αντικατοπτρίζει τον Πούτιν.

Tags
Back to top button