Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτό είναι το ελληνικό προϊόν που ξεπουλάει στην Νέα Υόρκη (φωτο)

Ένα ελληνικό προϊόν φαίνεται να κατακτά την Νέα Υόρκη με το αμερικάνικο «Wine & Spirits Magazine» να το χαρακτηρίζει ως έναν από τα κορυφαίους αφρώδεις οίνους του καλοκαιριού και να του απονέμει πολύ υψηλή βαθμολογία.

Ο λόγος για τον ελληνικό αφρώδη οίνο Blink Zibibbo ο οποίος σχεδιάστηκε από τον οινολόγο και οινοποιό Παύλο Αργυρόπουλο το 2005, με την ίδρυση της εταιρείας BLINK WINES. Ένα Ελληνικό αφρώδες αρωματικό κρασί με δροσερή γεύση σε προσιτή τιμή για την παγκόσμια αγορά.

Το Blink Zibibbo παράγεται από βιολογικά σταφύλια και προέρχεται από την ευρέως γνωστή για το άρωμά της και την επίγευσή της ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, που καλλιεργείται στην Λήμνο, ή αλλιώς Zibibbo!

Μάλιστα το 60% της παραγωγής της προορίζεται κυρίως για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου πωλείται σε περισσότερα από 55 σημεία στο Μανχάταν και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης και ξεπουλάει λόγο ζήτησης.

Tags
Back to top button