Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

«Αυτή η γυναίκα με κατέστρεψε - Πούλησα το σπίτι μου για χρέη άλλων, πούλησα πίνακες…» (φωτο)

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, που μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική ζημιά που έπαθε.

Πώς αντιμετωπίσατε τις οικονομικές δυσκολίες που περάσατε;

«Έχω μια παιδική αθωότητα, όμως μετά την οικονομική ζημιά που έπαθα από κάποια φίλη μου, έχω αφορίσει κάποια πιστεύω μου. Πίστευα πολύ στη φιλία, όμως αυτό που συνέβη μου στέρησε την ψυχική μου ισορροπία. Πήγα σε ψυχολόγο για να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την προδοσία. Πούλησα το σπίτι μου για χρέη άλλων, πούλησα πίνακες, ενθύμια. Στενοχωρήθηκα πολύ.

Τώρα πια θα μπορούσα να κάνω φόνο όταν επεμβαίνει κάποιος στην ποιότητα της ζωής μου. Έχω αμφισβητήσει πολλά από τα πιστεύω μου, κυρίως σε σχέση με τους ανθρώπους. Αυτή η γυναίκα με έκανε να καταστραφώ. Δεν έχω την άνεση να κάνω ένα δικό μου θέατρο, να κάνω τα ταξίδια μου. Αυτά ήταν τα όνειρά μου, εκτός από την επαγγελματική μου πορεία, την οποία και συνεχίζω».

Tags
Back to top button